Meest gestelde vragen

Wat wordt verstaan onder standaard homepage / pagina?

We werken met onze zelf ontwikkelde templates. Dit zijn pagina’s waarbij ruimte voor tekst of foto’s tot op zekere hoogte al zijn ingedeeld, bijvoorbeeld een hoofdtekstgedeelte, een sidebargedeelte of een gedeelte wat is gereserveerd voor menu’s.

U kunt de template kiezen die het best bij uw onderneming past, we kunnen deze dan inrichten zoals u dit wilt. We hebben enkele standaard (home)pages, zie de voorbeelden in onze portfolio of onze eigen 6040 Webdesign-website.

Het inrichten van de standaard templates zit bij de eenmalige prijs inbegrepen. Heeft u meer wensen dan kan dat vaak tegen meerprijs gerealiseerd worden.

Hoe snel kan mijn website online staan?

Vanaf het moment dat de overeenkomst start en u de foto’s en teksten heeft aangeleverd kan een website met circa 2 weken live staan. Sneller is vaak wel mogelijk, echter in het proces van het vormen van een website is het soms nodig verschillende opties qua indeling af te wegen. Dit is een dynamisch proces waarin uw mening / feedback er belangrijk is en we geven u daarin graag de tijd een goede keuze te maken.

Uiteraard kunnen er na het live zetten van de website altijd aanpassingen doorgevoerd worden.

Hoe kan ik teksten aanpassen?

U krijgt een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee u op de website zelf kunt inloggen. U kunt hier zelf via een tekstverwerker de teksten en foto’s etc. aanpassen. Bent u toch niet tevreden met uw aanpassing dan kunt u ook gemakkelijk terug naar een eerdere revisie. In deze omgeving is het niet mogelijk om softwarematige aanpassing te doen, u hoeft dus niet bang te zijn dat uw website ontregelt raakt.

Moet ik ook verstand hebben van het onderhouden van websites?

Wij beheren uw websites, u hoeft daarom geen verstand te hebben van het onderhouden van een website. Achter de login komt u in een beveiligde en afgeschermde omgeving waarin u alleen de content / inhoud van uw teksten en foto’s kunt aanpassen.